Event Acting

Bent U op zoek naar een act of acteur(s) om uw evenement groot of klein op te leuken? Of juist om uw gasten te shockeren of de stuipen op het lijf te jagen? Hebt u acteurs nodig om bijvoorbeeld met uw flyer-actie meer indruk te maken? Wij kunnen legio mogelijkheden aanbieden, al naar gelang uw wensen.

Neem dus gerust een kijkje in onze lijst met beschikbare acts. Staat er niet bij wat u zoekt? Vraag het ons dan, wellicht kunnen we toch aan uw wensen voldoen (we doen er zeker ons uiterste best voor).

Vanwege de diversiteit van onze acts, en wisselende aan- en afrijtijden, staan er geen prijzen bij de acts vermeld, de prijzen zullen op aanvraag worden gegeven middels een vrijblijvende offerte.

Acts:

Losse acts te boeken bij Sirimo Event Acting.

Elektrische Stoel met 1 of 2 acteurs: Jawel, uw gasten zullen niet weten wat hen overkomt als ze door de beul op de elektrische stoel worden gezet… Hopelijk komen ze er nog levend vanaf???

Guillotine met 1 of 2 acteurs: aan welke van uw gasten hebt U eigenlijk een hekel? De beul zal hem/haar maar wat graag voor U op het hakblok leggen (vooral leuk voor de foto)

Spinnenweb met 1 of 2 acteurs: Bent U bang voor spinnen??? Dit levensgrote spinnenweb zal dan zeker indruk maken! Maar pas op…beweegt daar nog iets in de achtergrond???

Vuurspuwer zwerver of piraat met assistent(e): Wilt U uw gasten een warm welkom of afscheid geven? Of gedurende de avond een vurig tussendoortje? onze vuurspuwer geeft geen volledige vuurshow, maar zal in de gewenste rol wat rondstruinen en te pas en te onpas een vlammetje de lucht in jagen. Dit is dus een buitenact, er zal ook altijd een assistent bij aanwezig zijn in verband met de veiligheid van U en ons.

Heksen, 2 of meer heksen naar wens: wilt u vriendelijke, lieve heksen voor de kids, of toch liever juist dat kreng dat iedereen verwensingen naar het hoofd slingert? Uw wens is hun bevel (hoewel sommige heksen wel eens wat opstandig kunnen zijn…). Of ze op de bezemsteel komen ligt een beetje aan het tijdstip en de weersomstandigheden.

Lopend buffet met muziek: onze kok of serveerster loopt in een ronde tafel met daarop verschillende versnaperingen (naar wens), begeleid door een zwerver/muzikant met buikorgel, die de sfeer met muziek (geheel naar uw wens) probeert op te krikken of juist te temperen…

Lopend buffet met kok: onze gore kok loopt in een ronde tafel met verschillende gruwelijkheden om aan de gasten aan te bieden… als ze het durven te pakken tenminste…

En verder oa.:

Kerstelfen

Sinterklaas en Zwarte pieten

Sneeuwkoningin met lakei

Zwervers

Monniken

Boer en boerin

Piraten

Zombies/Creeps

Paashazen

Foute obers

Foute schoonmakers

(Horror)clowns (geen clownsact)