Kleding verhuur

Heeft u een evenement, feestje met een thema-dresscode, een ludieke activiteit of wat voor gelegenheid ook waar u goed voor de dag wilt komen? Wij hebben voor veel thema’s kleding in diverse soorten en maten te huur.

Waarom dan huren? U hoeft dan niet zelf voor een eenmalige gelegenheid een duur kostuum te kopen en het daarna tot in lengte van dagen in de kast te laten hangen tot het uiteindelijk weggegooid wordt. U huurt het bij ons, hebt een leuke activiteit waarbij u goed voor de dag komt, brengt het weer terug en klaar. En dan bent u goedkoper uit en sneller klaar dan wanneer u zelf op zoek moet en moet aanschaffen.

Op deze pagina staat een grote greep uit onze thema’s en collectie. Maar dat wil niet zeggen dat dat alles is, hoor. Staat het er niet bij, vraag er dan naar. Wellicht hebben wij wat u zoekt (en anders kunnen wij nog voor u zoeken).

Onze huurprijzen zijn op aanvraag, en afhankelijk van het te huren kostuum, eventuele accessoires, en de te huren periode (dag, week, of langer).